Glasvezelnetwerk voor De Berk

Na jaren afwachten eindelijk toch… een reële kans dat ons bedrijventerrein voorzien wordt van een collectief glasvezelnetwerk. Dit traject komt tot stand tussen ENNE Solutions, Fiberbizz en Fore Freedom. Belangenvereniging De Berk en de Gemeente Echt-Susteren zijn geïnformeerd. Het is van belang dat er een minimaal aantal bedrijven besluit aan te sluiten op dit collectieve netwerk.

Kiest u voor glasvezel?
Glasvezel is een hoogwaardige breedbandverbinding die de nieuwste ict-mogelijkheden aankan en klaar is voor de toekomst. Geen beperkingen op het gebied van snelheid, betrouwbaarheid, capaciteit en veiligheid. Met glasvezel neemt u meerdere diensten tegelijk af via dezelfde kabel. Eén aansluiting voor telefoon, internet, camerabewaking, back-up op afstand, werken in de cloud en nog veel meer. In algemene zin is de Gemeente Echt-Susteren voorstander van de aanleg van een glasvezelvoorziening op de bedrijventerreinen.

Hoe meer, hoe beter?
Het loont om buren aan te sporen om ook gebruik te maken van Fore Freedom glasvezel. Want hoe meer afnemers, hoe lager de maandelijkse abonnementskosten zijn. Dus… vertel het door.

Informatie
Nadere informatie treft u aan in een brochure (PDF). Om deze op te halen, klikt u hier.